Om bloggen

Ingen blog uden en…

Om bloggen

 

..heller ikke denne! Bloggen “Mine skridt” er min personlige blog der tager udgangspunkt i min selvudvikling og kamp for at komme ned i vægt. Dette skal ses i form af min “Vivofit” som helt bogstaveligt talt tæller mine skridt, men også mine psykologiske skridt mod et bedre liv og sundere tilværelse. Dette både på mentalt og fysisk plan. Det er en dagbog som kommer til at omhandle alt fra citater, anekdoter, tanker, resultater, planer og de dagligdagsproblemer der opstår når man forsøger at ændre gamle vaner og tankemønstre og samtidig jonglere sygdom og det at være kvinde, kæreste og mor. Bloggen vil også indeholde noveller og digte da det at skrive og bruge min fantasi, er en “ventil” for mig og særdeles terapeutisk til tider.

Vejen til helbredelse

Jeg har lært på den hårde måde at jeg ikke finder vejen til fysisk helbredelse hvis ikke jeg også tager hånd om helbred-dit-livdet psykiske. Jeg har heldigvis det privilegium at tale med en helt fantastisk psykolog, Malene, hver 14. dag, men jeg er blevet meget bevidst om at også min personlige indsats i det daglige er utrolig vigtig. Bloggen her er et opgør med fortid og nutid og vil blandt andet tage sine udgangspunkter i Louise Hay’s fantastiske bog “Helbred dit liv”. Forhåbentlig vil denne personlige rejse for mig resultere i at jeg får vendt selvhad til selvværd, og du er inviteret med på turen på 1. række.

Forventer du en blog spækket med masser af personlige billeder og tonsvis af før/efter billeder, så må jeg skuffe dig. Alene det at starte denne “offentlige” dagbog er for mig, utrolig angstprovokerende. Mit håb er dog at der med tiden vil komme billeder af min udvikling i et tempo hvor jeg selv kan følge med.

Hvis det er så angstprovokerende, hvorfor gør du det så? Jeg er slet ikke i tvivl om at den rejse der ligger foran mig bliver svær. Som nogle mennesker indimellem så “venligt” påpeger, så har jeg alle odds imod mig! Jeg er af den overbevisning at det at sende min rejse ud i cyberspace vil være med til at holde mig til ilden. Hvis jeg kan inspirere bare ét menneske derude til at tage kampen op og begynde at tage ansvar for sit eget liv så er det det hele værd. Måske kan du genkende nogle af de ting jeg skriver om, i dig selv og måske synes du bare det er interessant læsning. Jeg er ikke i tvivl om at jeg nok skal komme ud på den anden side og denne blog er mit fingeraftryk på cyperspace og universet, fuld af ærlighed og menneskelighed på godt og ondt.

 

love rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *